Nejnovější recenze ze sekce Ochranná skla a fólie pro chytré hodinky
- Snadná aplikace
- Na hodinkách není vidět
- Sklo a dává pocit skla, ne folie
- Kvalita panzerglass
- Neruší dotyk
- Složitě se aplikuje bez bublinek, záleží na štěstí a konkrétním kusu
Poté, co se mi nepovedlo správně aplikovat předchozí kus, jsem si s druhým raději koupil i opravovací gel, kdyby zůstaly u kraje bubliny. U druhého šly vytlačit a po zatížení hodinek knihami na pár hodin se bublinky nevrátily, takže gel nakonec nebyl třeba.
FIXED Invisible Protector TPU folie na displej pro Apple Watch 40mm Watch 38mm čirá / 2ks v balení FIXIP-436
- Folie zatím drží
- Po nalepení mám nepatrné bublinky v jedné části hodinek
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení. Bublinky by se měly ztratit, případně je můžete zkusit vytlačit. Pokud byste potřebovala poradit s aplikací, kontaktujte naši podporu na [email protected], nebo do chatu na stránkách www.fixed.zone. Přejeme pěkný den.
- Kdo je šikovný tak si to nalepí
- Nešika ať to raději dá šikovnější mu
Nemá cenu kupovat. Zbytečně vyhozené peníze. Nedoléhá, takže se za něco zadrhne. A vytlačit bubliny po nalepení, to je nadlidský úkon. Takže k ničemu jako folie.
- V balení není návod na lepení
- Folie jsou říznuty s ostrou hranou
- Folie nezakrývají celý display. Zakrývají pouze vrchní rovnou část a na zaoblených hranách překáží hrana folie.
Folie nedoporučuji.
V balení jsem měl 3 různé balíčky na čištění skla před lepením. Skoro to na mne působilo dojmem, že někdo posbíral na dílně co našel a to přibalil. Okraj řezu folie je ostrý. Na folii je po nalepení cítit hrana. Folie je pouze na rovné části a zaoblené hrany jsou tedy nechráněny. Folie má tendenci se odlupovat, při přejezdu prstem přes hranu.
Perfektně sedí na daný typ hodinek,dcera je spokojena
- Na čas ochrání proti škrábancům
- cena ("tlustší samolepka" za takové peníze je příliš)
- nutnost přesně ustřihnout
- z oblého displeje Fitbit Charge 5 se okraje odchlipují
V názvu produktu je uveden konkrétní model hodinek, což může vyvolat pocit, že fólie je přímo pro tyto hodinky. Jde však o univerzální fólii většího rozměru, který se musí ustřihnout na požadovanou velikost.
- Nejedná se o tvrzené sklo, jak uvádí Alza, ale o pouhý kus plastu. Navíc na hodinky přesně nepasuje.
- dobra cena
- nalepeno odborně, bohužel se smítkem
- Folia je mäkká ,výborne sedi na hodinke, a je proste výborne pružná a dobre chráni display
- docela křehké
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Naše skla jsou vyvinuta tak, aby chránila displej samotných hodinek a přitom nebránila ovládání. Při běžném zacházení by nemělo dojít k poškození a v případě potřeby, jej díky balení dvou kusů můžete vyměnit. :-) Pokud byste měl dotaz na naše ochranná skla, nebo jiné příslušenství, neváhejte nás kontaktovat třeba na našem chatu na stránkách www.fixed.zone. Přejeme příjemný den.
- Dobrý odolnost
- Regenerace fólie
- Chrání skoro celý displej
- V balení hadřík na umytí displeje
- Složitější nalepování
Fólie přijdou na takovém "papírů"
A není nikde v napsáno která strana je lepící.
Barevná strana je lépící
- Vypada velice dobre
- nenechává otisky na povrchu
- Instalace poněkud složitější, kdyby byl i za příplatek instalační rámeček bylo by to super
Poměr cena/výkon je Ok jen jsem zvědavý jak si poradí s vodou a plaváním, teď když se blíží sezóna
Naprostá spokojenost
Perfektní, doporučuji.
- Špatná odezva dotyku
- Vše OK
- nízká tloušťka - navystupuje nad hranu těla hodinek
- drobné škrábance samy zmizí
- jednoduchá aplikace
- snadné pozicování díky aplikátoru
- stěrka na zahlazení je větší než průměr hodinek
- nesnadné oddělení výřezu ale povedlo se
Po nalepení jsem měl obavu že jsem fólii poškrábal stěrkou ale drobné rýhy na fólii se samy vyhladily a ztratily a stejně se to stalo s dalším škrábancek který jsem někde udělal a ráno byl pryč. Jednoduchá aplikace a vystředění s aplikátorem. Jen se fólie špatně oddělovava ve výřezu.
Zobrazuji 201 - 220 ze 387 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...20 Další »