Nejnovější recenze ze sekce Ochranná skla a fólie pro chytré hodinky
Sedi skvelo
Vše v pořádku.
- Folia sa odlepuje a vlni
Folia za zacne odlupovat necely mesiac po nalepeni.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí mě, že se Vám odlepuje fólie. Kontaktujte nás prosím na mailu [email protected], situaci s Vámi dořešíme. Pěkný den. :)
Díky folii jsem si zachránila displej od škrábanců za mne dobrý
Nemusím se nikde mačkat mezi lidma v obchodech
Funguje
- Kvalitní sklo
- Skvělá citelnost
- Dobra ochrana hodinek
- 2ks v balení
Nenalepila jsem nemůžu ohodnotit. Nešlo mi to pro mě vyhozené peníze
- zcela funkční
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu :-) Přejeme příjemný den.
- Instalace rychlá a nenáročná
- Po nalepení sklíčka na hodinky jde cítit “přechod” mezi displejem a sklíčkem
Po nalepení sklíčka na hodinky jde cítit “přechod” mezi displejem a sklíčkem, takže se pořád o něco zadrhává.. Sklíčko není po celé šířce displeje, kdyby bylo větší, tak možná by tam nešel ten “přechod” tolik cítit.
- vydrž baterie
- jednoduché ovládání
super
- Snadná instalace
- Nelze na hodinkách téměř vidět
Kvalitní sklo a s aplikátorem velmi snadná instalace. Na hodinkách nelze téměř vidět.
Nalepená hned na nové hodinky a vypadá, že se drží dobře. Po týdnu bez porušení a odlepování
Fólie funguje jak má. Musíte ji jen dobře nalepit. Bublinky co tam zůstanou po nalepení opravdu zmizí během dne. Já jsem první nalepil trochu křivě, tak mi tam zbyly dvě na rohu, ale nemám s tím problém. Při běžném použití, kdy hodinkami občas do něčeho narazíte, se nemusíte bát poškrábání. Jak je to s většími nehodami, to ještě nevim.
- Super na ochranu hodinek
- Jednoduchá aplikace, sedí přesně a dva kusy v balení.
PanzerGlass SmartWatch pro různé typy hodinek, 40,5 mm Garmin Fenix 6X/6X Pro / Garmin Forerunner 235 / Polar Vantage V / Fossil Q Explorist Gen 4.čiré 3615
Pořídil jsem pro hodinky Garmin FR955. Sklíčko je tlusté a vyčuhuje nad okraje zapusteneho displeje. Na ochranném skle zůstávají výrazné šmouhy od prstů.
Doposud nepoužito, nelze hodnotit
- Je skutečně na celý displej.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký zbytek dne. :)